28 februari 2016
17:30

AIK Ishockeyförening

Referat: BHC Vets/R - AIK Ishockeyförening

Efter en mycket bra och välspelad match så vart det BHC vinst med 3-1 i första matchen hemma mot AIK i bäst av 5.
När första perioden spelats så var ställningen fortfarande 0-0 och BHC som hade en viss fördel av några AIK utvisningar kunde inte trycka dit pucken trots många bra chanser. AIK gjorde sedan ett kontringsmål i början av andra i spel 4-5 där Jocke Millqvist satte pucken med ett rappt skott. Men BHC gav inte upp utan Stoffe gjorde ett mycket snyggt kvitterings mål 1-1 efter en raid och senare tryckte Freddan Stenberg in ledningsmålet 2-1 med några minuter kvar så svepte Spatte in spiken 3-1 efter lite små strul framför en mycket bra AIK målvakt.
Nu väntar match nr:2 på Tisdag den 1/3 och sedan är det Lördagsmatch nr:3 hemma den 12/3 kl:17.30
Målen Bålsta 1-1 Stoffe Hellgren u ass, 2-1 Fredrik Stenberg ass Jonte H och Mackan N och 3-1 Mats "Spatte" Eriksson ass Björne och Fredrik O
Skotten: BHC 28 AIK 16